İzmir Araba Kiralama Kurumsallığı

Araç kiralama alanında verdiği hizmetler ve dinamik çalışma arkadaşları ile ege bölgesinde öncü kuruluşlardan biri olan firmamız Kupa Rent A Car, sizlere her zaman en yeni, bakımları yetkili servislerde yapılmış araçları ile sektörde yerini en ön planda almıştır. Firmamız izmir araba kiralama müşteri memnuniyetini ön planda tutan, araç filosunu sürekli yenileyen ve geliştiren bir firma olarak izmir havalimanı araba kiralama firmaları arasında ilkleri gerçekleştirmek ile ün yapmıştır. Firmamız çalışmaları arasında hava limanının önemi de ilk sıradadır. Şehrimizde bulunan Adnan Menderes Hava limanı Ege bölgesinin neredeyse tüm şehirlerinin ulaşım ihtiyacını karşılamaktadır. Bu sebeple yaptığımız çalışmalar arasında önem derecesi yüksek olan izmir havalimanı araba kiralama sektörü de firmamız tarafından özel çalışma yapılacak alanlar arasındadır. İşte sizlere hava limanı çalışma ve hizmetlerinden sadece birkaçı hakkında bilgi verelim;
* Sizleri hava limanı gelen yolcu kapısında karşılıyor aracınızı teslim ediyoruz.
* Ön rezervasyon sayesinde hava limanında prosedürlerle vakit kaybetmeden yolculuğunuza başlıyorsunuz.
* Sizlere sunduğumuz hizmetler arasında 7/24 yol yardım hizmeti ile kafanızda hiç soru işareti kalmadan yolculuğunuza rahatlıkla devam ediyorsunuz.
* Firmamız izmir araba kiralama anlaşmalı olduğu lastik firmaları sayesinde yolda lastiğiniz patlasa bile anında lastik firmalarının yol yardım hizmeti devreye girerek siz elinizi bile sürmeden sorununuz giderilerek gönül rahatlığı ile yolculuğunuza devam ediyorsunuz.
* Ülke genelinde anlaşmalı olduğumuz 200 araç servis hizmeti ile nerede olursanız olun herhangi bir sorunla karşılaştığınızda bu servislerden size en yakın olanı yönlendiriyoruz.
* Araçlarda sıkıntı çıktığında eğer arıza 3 saat içinde giderilemiyorsa sizlere aynı sekment veya bir üst sekment aracı ikame araç olarak size verip yolculuğunuza rahatlıkla devam edebilirsiniz.
Sizlere bu şartları sağlamak için çalışmalarını sürekli güncel tutan firmamız izmir araba kiralama müşteri memnuniyet odaklı bir firma olduğunu sadece sözde değil uygulamada da olduğunu ispatlamaktadır. Firmamız izmir havalimanı araba kiralama hizmeti verirken erken rezervasyon imkanlarında faydalanmanızı siz değerli müşterilerine hatırlatmayı bir borç bilir.İzmir Araba Kiralama

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar