İZMİR RENT A CAR BİRLİĞİ


İZMİR RENT A CAR BİRLİĞİ
Havaların soğumaya başladığı turizm mevsiminin yavaş yavaş son bulduğu günümüzde bir sorun da ülkemizin yaşadığı ekonomik kriz baş gösterince izmir rent a car firmaları olarak yeni tedbirler almak zorunda kaldık. İzmir’in en köklü rent a car firmalarının öncüsü konumunda ki firmamız Kupa Rent A Car artan döviz kuru ile paralelinde artan araç fiyatları konusunda izmir havalimanı rent a car firmalarını toplayarak hizmetlerin aksamaması için birlikte hareket etme kararları alındı.
Ulaşımın ve trafiğin giderek arttığı günümüzde yazık ki çoğumuz toplu taşıma araçlarından çok özel araçlar kullanmayı tercih ediyoruz. Hem iş hayatlarımızda hem de özel hayatlarımızda özel araçlarımız sanıyorum ki olmaz ise olmazlarımızdandır. Kimimizin özel arabaları olmadığı ya da farklı seçeneklerle tercihlerinde ilk sırayı aldığı bir hizmetten haberdarız sanırım. Araç kiralama hizmeti artık ülkemizde birçok şehirde hatta ve hatta ilde yaygınlaşmaya başladı. Özel ve kurumsal firmaların yanı sıra şahıslar bile artık küçük bir ofis açarak bu hizmeti vermeye başladılar. Genellikle iş hayatında tercih sebebi olan izmir havalimanı rent a car hizmeti, günlük ve şahsi özel işlerinizde de tercih edebileceğiniz kolay bir yöntemdir. Kendi aracınızın olmadığı durumlarda otobüs ya da uçakla gitmeyi tercih etmediğiniz yada tam aksine gideceğiniz yere bu şekilde bir ulaşımın sıkıntılı yada daha pahalı olabileceği zamanlarda tercih edebileceğiniz en güzel seçenek izmir rent a car firmamızdan kiralayacağınız son model araçlar olacaktır. Yapmanız gereken tek şey anlaşmanıza göre yapılmış olan sözleşmenizi imzalamak ve aracınızı teslim almak. Yakıtını doldurup yola koyulmaktır. Teslimat zamanından sonraki tüm detaylar sadece firmamız izmir rent a car şirket elemanlarını ilgilendiriyor.         Araç seçenekleri elbette ki firmanın yapısına ve büyüklüğüne ve verdiği hizmete bağlıdır. Daha büyük hatta kurumsal bir firma olarak Kupa Rent A Car tüm araçları arasında tercihi kendiniz yapabiliyorsunuz.
Dizel ya da benzinli seçeneklerinin yanı sıra marka ya da model, otomatik veya manuel vites özelliklerine ilişkin seçenekleri de tercih edebiliyorsunuz. Bu yönüyle firmamız izmir rent a car, hizmeti gerçekten kullanıcı açısından çok güzel bir yöntem olarak hizmetlerimiz arasında siz değerli müşterilerimize sunulmaktadır. Hatta tercihlerinize ek olarak ekstra hizmetlerimizde birini ücretsiz olarak bir seçenek olarak katılabiliyorsunuz. Özel aracınıza özel şoför hizmeti de sunulabiliyor. Kesinlikle bu alternatif seçenek de bu hizmeti izmir havalimanı rent a car hizmetleri arasında tercih etmek için güzel bir neden olarak karşınıza çıkıyor.
Tek amacı % 100 müşteri memnuniyeti olan firmamız Kupa Rent A Car, çalışmalarına hız kesmeden devam etmektedir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar