KUPA RENT A CAR

Ülkemizde filo kiralama sektörünün öncü markası Kupa Rent a Car uzun yıllara dayanan filo kiralama deneyimi ve güçlü finansal yapısı ile İzmir'de tüm bölgeleri kapsayan yaygın hizmet ağı, profesyonel çalışma kadrosu ile hızlı ve güvenilir hizmetler sunar.

 Kupa Rent a Car müşterileri bir yıldan daha uzun süren araç kiralama hizmeti alabilir, ek olarak kapsamda ve profesyonel personelimiz ile İzmir filo araç kiralama yönetimi hizmetinden faydalanabilirsiniz. Kupa Rent a Car ile İzmir uzun dönem araç kiralama istediğinizde satış danışmanlarımızla iletişime geçebilir ya da www.kuparentecar.com adresimizden istediğiniz aracı ihtiyacınız olan araç özelliklerini belirleyerek oluşan paketinizin fiyat teklifini en uygun koşullar ile alabilirsiniz. Kupa Rent A Car internet sitemizdeki İzmir filo araç kiralama uygulamasının kullanılması oldukça basittir. Siteye girerek marka model araçların yakıt türü vites tipi gibi seçeneklerinizi yaptıktan sonra filo kiralama araçlarının listesi en uygun koşullarda sizlere sunulur. Bu aşamada aracınızı seçtikten sonra seçilen araç bilgisi sayfasında kiralama şartlarını, kullanım süresini, kilometre limitini ve araç seçeneğini belirler size en uygun araç seçeneklerini sunar. Teklifiniz bize verdiğiniz iletişim bilgileri telefon veya e-posta yöntemi ile size ulaştırılır. Siz de şartlarınıza uyuyorsa bizimle iletişime geçerek İzmir filo araç kiralama hizmetinden faydalanabilirsiniz.

İzmir uzun dönem araç kiralama tarafından verilen yol yardımı hizmeti ve ikame araç hizmeti internet sitemizden telefonumuza ulaşarak kolayca irtibata geçebilirsiniz. İstediğiniz araba kiralama koşullarına en uygun aracı şirketiniz olarak belirlemenizi sağlayan en kolay hizmetlerden biridir. Seçiminizi yaptıktan sonra müşteri temsilcimiz tarafından müşteri ilişkileri hizmetimiz tarafından detaylı bilgilendirmek istemiyle size ulaşır. İzmir Filo araç kiralama firmamız sizlere aracınızı alanında uzman ve deneyimini personeliyle tüm hijyenik koşullar sağlandıktan sonra size en yakın zamanda ulaştırılır. Kupa rent a car Filo araç kiralama hizmeti internet sitemizden kolayca ulaşarak istediğiniz marka ve modeli seçerek bütçenize en uygun fiyatlar ile hizmetinize sunacağız. Kupa Rent A Car olarak internet sitemizdeki İzmir uzun dönem araç kiralama butonuna basarak çok geniş araç segmentimiz içerisinden seçeceğiniz, bütçenize en uygun aracı kullanacağınız zaman kadar ve kullanacağınız kilometre seçeneğini belirleyerek şirketinizin bütçesine en uygun araçları kiralayabilirsiniz. Kupa Rent A Car olarak İzmir uzun dönem araç kiralama hizmeti beraberinde birçok avantajı da getirir. Filo araç kiralama avantajları aşağıdaki gibidir.

*Başlangıçta belirlenen maliyet sebebiyle ileride oluşabilecek fiyat artışlarından korunabilirsiniz

*Filo kiralama uzun bir dönem boyunca yapıldığı için araçların bakım ve onarım hizmetlerine karışmadan faydalanabilirsiniz.

*Kiraladığınız süre boyunca vergi, sigorta ve yedekleme gibi işlemlerle uğraşmak zorunda kalmazsınız.

*Yol yardım, lastik yönetimi, kış lastiği uygulaması bizim tarafımızdan yapılacağı için hem zaman hem de bütçe olarak uğraşmak zorunda kalmazsınız.

*Kurumsal uzun dönem araç kiralamalarda alanında uzman ve deneyimini Müşteri temsilcilerimiz tarafından firmanızın zaman ve kaynak yönetimi yapılır.

 Yukarıda saydığımız tüm bu sebeplerden dolayı; İzmir filo araç kiralama hizmetini size sağladığı ekonomik zaman ve hizmet alımı avantajlarından faydalanmak isterseniz firmanız Kupa Rent a Car filo araç kiralama hizmetlerini alarak, firmanızın araç ihtiyaçlarını karşılayabilirsiniz. www.kuparentacar.com


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar