www.kuparentacar.com

Türkiye'nin en popüler tatil beldelerinden biri olan İzmir'de, İzmir şoförlü araç kiralama hizmetlerimizi kullanarak şehrimizi daha kolay keşfedebilir ve konforlu bir ulaşım ile rahatınızı bozmadan size sunacağımız şoförler ile kolayca tatilinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Yapacağınız çok basit bir işlem ile internet sitemize giriş yaparak İzmir şoförlü araç kiralama butonuna tıklayarak işleminizi gerçekleştirebilirsiniz kendiniz için veya şirketiniz personeli için İzmir günlük şoförlü araç kiralama hizmetini kullanarak havalimanlarında bekleme yapmadan otelinize en kısa sürede ulaşmanın kolaylığı konforu ve hızı ile firmamızın imkanlarından faydalanabilirsiniz. Şoförlü araçlarınızın Havalimanı kapısında alanında deneyimli ve uzman şoför kadrosu ile hazır bulunması ve araçlara bagaj yerleştirme sıkıntısından kurtulmanızı sağlamaktadır. Kupa Rent a Car, İzmir şoförlüğü VIP araç kiralama hizmetlerinde kullandığı yeni bakımlı ve geniş araçları ile bagajlarınızın yerleştirme derdi olmayacaktır. Araçlarımızın geniş iç ve bagaj hacmi sayesinde kalabalık ailelerin bile ulaşımlarını rahat biçimde yapmalarını sağlamaktadır. Yurt dışından veya şehir dışından gelen misafirlerimiz için şoförlü araç kiralamanın konforundan siz de faydalanabilirsiniz. Çok çeşitli araç filomuzun hakkında da bilgi almak için www.kuparentacar.com internet sitemizi ziyaret ederek İhtiyaçlarınıza uygun araçları en uygun fiyatlar ile kiralama konforuna ulaşacaksınız.

 İzmir şoförlü araç kiralama şehir içi ya da şehirler arası ulaşımlar için en güvenli ve en kolay yoldur. İzmir'in kalabalık trafiğinde direksiyon sallamak yerine size sunacağımız şoför ile bu dertten kurtulacak ve yolculuğunuz keyifli bir hale gelecektir. Bu sayede şoförümüz aracını sürerken siz de İzmir'in güzelliklerinin farkına varacaksınız. İzmir'in dört bir yanına gezerek bu muhteşem şehrin güzelliklerini fotoğraflayabilir ve güzel bir anı olarak arşivinize ekleyebilirsiniz. İzmir günlük şoförlü araç kiralama hizmeti alarak İzmir ve çevresindeki tarihi yerleri, ören yerlerini, müzeleri, çarşıları, alışveriş merkezlerini, sahilleri ziyaret edebilirsiniz. Kupa Rent A Car firmamız ile günübirlik ya da dilediğiniz süre boyunca İzmir şoförlü araç kiralama hizmetlerini gerçekleştirebileceksiniz. Ege Bölgesi'nin tarihi yapısı ve doğal güzelliklerini görmek için şoförlerimiz size hem aracını kullanacak hem de rehberlik hizmetlerini sunacak donanımdadır. Her bölgenin kendisine has güzelliği bulunurken İzmir'in her yerden ayrı kendine has güzelliğini seyrederek tatilinizi sonlandırabilirsiniz. İzmir'de size tavsiye edebileceğimiz yerleri aşağıda sıraladık

*Çeşme Kalesi

*Sakız Ağacı Koruluğu

*Çeşme Müzesi

*Erythrai (Eritrai) Antik Kenti

*Ilıca Kaplıcaları

*Alaçatı Değirmenleri

*Alaçatı Çarşı

*Ayıos Haralambos Kilisesi

*İzmir Tarihi Asansör

*Smyrna Agorası

*Smyrna Antik Kenti

*İzmir Saat Kulesi

*Kızlarağası Hanı

*Arkeoloji ve Entografya Müzesi

*Kemeraltı Çarşısı

*İzmir Doğal Yaşam Parkı

Teos Antik Kenti

*KEY Museum

*Efes Antik Kenti

*Meryem Ana Evi

*Zeus Mağarası

*Dilek Yarımadası Milli Parkı

İsterseniz rezervasyonlarınızı gruplar halinde yapabilir Kupa Rent A Car internet adresimizden profesyonel ekip isteğinde bulunabilir, gruplara özel şoförlü VIP araç kiralama hizmetimizden faydalanabilirsiniz. Türkiye'nin başlıca şoförlü araç kiralama firması olan Kupa Rent a Car, İzmir şoförle araç kiralama hizmetleri için hızlı, güvenilir ve kolay rezervasyon imkanlarını sizlere sunmaktadır. İzmir bölgesinde en iyi şoförlü araç kiralama seçeneği olan firmamız, dilerseniz saatlik, günlük ve aylık olarak bu hizmetlerden faydalanabilirsiniz. Size sunacağımız profesyonel ve uzman kadromuzda, hizmet kalitesinin en üst düzeyde olma garantisini veriyoruz. Tüm sürücülerimiz firmamız tarafından özel seçilir ve sürücü belgeleri, SRC, psikoteknik gibi bütün testlerden geçirilerek araçlara en uygun olan şoförleri tahsis etmektedir. Sürücülerimizin gitmek istediğiniz yere güvenilir ve konforlu bir şekilde size ulaştırarak rahat bir yolculuk yapmanızı sağlamaktadır. Ayrıca personelimizin, yabancı dil hizmeti de sunduğundan gezdiğiniz bölgelerdeki tarihi yerlere, plajlara ve ziyaret edebileceğiniz ören yerlerine sizlere kendi dilinizde anlatacaklardır. Kupa rent a car firmamız sizlere sunduğu ödeme kolaylıkları ile ve yapacağı taksitlendirmeler ile bütçenizin sarsılmamasını sağlayacaktır.

Bizi tercih ettiğinizde İzmir şoförlü araç kiralama firmamız sosyal medya hesaplarından beğenilerinizi ve yorumlarınızı ekleyerek başka insanlara referans olabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar