www.kuparentacar.com

İzmir filo araç kiralama uygulaması her sene farklılık gösteren fiyat seçeneklerine sahiptir. Kiralamak istediğiniz aracın modeli, kilometresi, kiralama süresi, vites seçenekleri, kasa seçenekleri, yakıt seçenekleri şeklinde birçok farklılıklara sahiptir. Her ay düzenlediğimiz araç segmentine göre kampanyalarımızı firmamızın internet sitesi www.kuparentacar.com adresinden ulaşabilirsiniz.

İzmir uzun dönem araç kiralama fiyatlarına en uygun şekilde ulaşabilmeniz için kampanyalarımızı takip etmenizi ve ardından müşteri temsilcimizle iletişime geçerek birebir görüşmeler yapabilirsiniz. İzmir uzun dönem araç kiralama firmamız Kupa Rent A Car; 12-60 ay aralığındaki kiralama periyotlarında sınırsız adette araç kiralama seçenekleriyle en uygun koşullarda araçlarına sahibi olabilirler. Kiralamak istediğiniz araç sayısı birden çok kısa İzmir filo araç kiralama müşteri temsilcisine bağlanarak birebir görüşme sonucu istediğine aracı en uygun koşullarda bulma hakkına sahip olabilirsiniz. Firmamız Kupa Rent a Car, ticari araç kiralama seçeneği ile birçok aracı bünyesinde bulundurmaktadır. Kurumsal firmalara ticari İzmir filo araç kiralama seçeneğini bünyemizde takip ederek sizi büyük bir yükten kurtarmaktayız. Araçların takipleri yaptıkları kilometreler, geçtikleri güzergahlar, durdukları yerler, araç takip sistemlerimiz tarafından takip edilerek sizlere güncel raporlar verilmektedir. Ayrıca araçların verdiği Sigorta, kasko, HGS ve bakımlarıyla uğraşmak zorunda kalmıyorsunuz.

Geniş personel ağımızla araçlarınızın bakımları geldiğinde sizlere ikame araç tahsis edilip, aracın bakımına aynı gün yapıp tekrardan teslim etmekteyiz. Yoğun kış koşullarına ise sizlere kış lastiği uygulamamızı yaptırarak can güvenliğinize ne kadar önem verdiğinizi göstermekteyiz. Ticari araçları kullanmak için karayollarında gerekli olan tüm evrakları şirketimiz bünyesinde oluşturarak İzmir uzun dönem araç kiralama ihtiyaçlarınızı, sıkıntı yaşamadan elde edip firma faaliyetlerine devam edebilirsiniz. Şirketimiz İzmir uzun dönem araç kiralama hizmetinde müşterilerine birçok farklı seçenek sunuyor Kupa Rent a Car filo kiralama sayesinde kiralayacağınız ticari araç için oluşturulan kiralama sözleşmesi sayesinde K2 belgesine sahip olabilirsiniz. Böylelikle aracın asıl sahibi olmadan ticari faaliyetlerinizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Kullanıcıların istedikleri doğrultusunda uygun çözümler sunan İzmir filo araç kiralama firmamız sizlerin güvenli ve ayrıntılara takılmadan ticaret faaliyetlerinizi yürütmenizi amaçlamaktadır.

Çalışmalarımız her geçen gün sizlerin ihtiyaçlarına cevap verebilmek için güncel gelişmeleri uygulayıp sizlerin işlerini kolaylaştırma amacındayız Kupa Rent A Car olarak ticari araç kiralama seçeneklerinize, her geçen gün yenisini eklemek için çalışmaktayız.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar